Dolfijnen

Ben jij tussen de 10 en 12 jaar? Lijkt je het leuk om iedere week een spannende vaartocht te maken in de Binnenhaven met andere kinderen van jouw leeftijd? Kom dan bij de Dolfijnen en vaar mee met de andere jongens en meiden in een echte scoutingboot. 

De Dolfijnen hebben altijd een vol programma: ze zijn erg actief, leren en ondernemen veel avontuurlijke spelen zoals roeitrefbal, vuurtje-varen, een gaaf knokspel tegen de bad-guys en nog veel meer. Zo leren ze spelenderwijs om te gaan met hun vletten, verantwoordelijkheden en met elkaar. Daarvoor kun je geen insigne halen, maar voor een heleboel andere dingen wel. Natuurlijk leer je knopen, kompas en andere vaardigheden. Je telefoon kun je best een middagje thuis laten! Ook gaan ze in het voorjaar en in de zomer op kamp.

Groepsfoto Dolfijnen Fort Rammekens 2021

Waar en wanneer?

Dolfijnen komen elke zaterdagmiddag van 14.00 uur tot 17.30 uur bijeen in het wachtschip De Nummer 70, te Bark 1, 4382 ZL Vlissingen. Stap eens aan boord bij ons als je de belevenissen van de Dolfijnen wilt meemaken!

Dolfinfo

De Dolfijnen krijgen vier keer per jaar het Scouting Magazine van Scouting Nederland. Hierin staan leuke verhalen, activiteiten en reportages. De leiding stuurt verder geeft verder iedere 6 weken een bewaarbrief mee aan de leden met belangrijke informatie over de opkomsten of aanmeldingen voor kamp(en). Ook posten wij wekelijks op onze sociale media kanalen. Bezoek ons ook eens op Facebook of Instagram!

Meer info

Wil je meer informatie of direct een keer mee doen aan het spel, neem dan contact op met ons. De Dolfijnenleiding bestaat uit: Pippi, Melvin, Morgan, Senne, Gijs, Sander en Milan.
Speltakleider is Milan Renne, 06 27 99 52 40.