Verhuur

Om de groepskas aan te vullen, verhuren wij af en toe tenten, boten en delen van onze inventaris tegen scoutingvriendelijke prijzen. We varen en kamperen natuurlijk zelf ook en zodoende beschikken we over een flinke hoeveelheid boten en tenten van absoluut goede kwaliteit. In totaal hebben we voldoende materiaal om groepen tot ongeveer 100 man onderdak te geven. Het gaat dan niet alleen om een slaapplaats, maar bijvoorbeeld ook om verzameltenten, kook- en spelmateriaal.

Een greep uit ons aanbod:
- tien slaaptenten voor 8 personen
- twee verzameltenten voor ca. 30 man
- zes kooktenten
- gasstellen, pannen, opscheplepels, vergieten, etc. (klein, groot en supergroot formaat)
- ruim voldoende tafels en banken.

Interesse in één van bovenstaande materialen? Neem dan eens vrijblijvend contact op via deze link en selecteer de optie 'Verhuur'.

Lelievlet

De lelievlet is een stalen zeilboot waar eenvoudig mee te varen is en garant staat voor een dag vaarplezier in de Zeeuwse wateren. Wij beschikken over 10 zeilende lelievletten die in de zomermaanden beschikbaar zijn voor verhuur.

Boot huren Zeeland

Slaaptent

De slaaptent is geschikt om met 6 tot 8 personen comfortabel te slapen. Bij deze tent worden 2 grondzeilen geleverd. Wij beschikken over 10 slaaptenten die vaak door scholen, sportclubs en verenigingen worden gehuurd.

Tent huren in Zeeland

Jumbo

De Jumbo verzameltent (10*5 meter) is zeer geschikt voor feestjes, om in te eten of om met veel mensen in te slapen. Deze stevige legertent kan met 4 personen stormvast worden opgezet.

Grote tent huren Zeeland